Одштампајте ову страницу
среда, 19 март 2014 21:09

Трећа редовна седница већа ГО Костолац

У петак, 14. марта текуће године, одржана је трећа редовна седница Већа Градске општине Костолац. Нови сазив Већа Градске општине Костолац и на овој седници разматрао је и решавао велики број захтева и молби грађана. Чињеница је да Веће Градске општине Костлац ради вредно и ефикасно, јер поред предмета који пристижу такорећи свакодневно, сачекало их је мноштво нерешених захтева, молби, предмета, од  предходног сазива Већа Градске општине Костолац.

Председник Већа и Градске општине Костолац, Др Борка Шутовић, сматра да на време се треба решавати пороблеми грађана и разматрати њихови захтеви и молбе:

,,Веће Градске општине Костолац је за ово кратко време одржало већ треће заседање, јер нас је сачекао велики број неразмотрених захтева и молби грађана, као и нерешени предмети за које је неопходно донети Закључак Већа. Пред нама је период у коме нас очекује  много рада, труда и напора, како би се показала воља, а такође и делима доказало, а све у складу са могућностима, као и у складу са ингеренцијама Градске општине Костолац, да Градска општина Костолац је локални интерес свих наших суграђана. “ – истакла је Др Борка Шутовић, председник Градске општине Костолац.

Прочитано 3207 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!