Одштампајте ову страницу
уторак, 30 август 2022 14:24

НОВО РУКОВОДСТВО ФК "РУДАР 2001"

Данас је у Скупштинској сали Градске општине Костолац уприличен пријем за ново руководство ФК "РУДАР 2001". Челне људе клуба дочекали су председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски и председница Скупштине Градске општине Костолац, Милена Церовшек, а пријему је присуствовао и члан костолачког Већа Срђан Радовановић.

Са новом управом у ФК "РУДАР 2001", како је најављено, доћи до нових позитивних промена. Овај клуб је на добром путу да уђе у Зонску лигу што и јесте план новој управи на челу са Владимиром Бошковићем, новим председником клуба.

"Почаствован сам што сте ми указали поверење са вером и надом да ћемо испунити очекивања бројних љубитеља фудбала у нашем граду", рекао је Бошковић.

На функцију потпредседника клуба и спортског директора, постављен је Владан Вратоњић, док је за техничког секретара именован Срђан Грујић.

Председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, честитао је новом руководству клуба пожелевши им пуно успеха на предстојећим такмичењима, као и среће у будућем раду.

Крстаноски је истакао да ће Градска општина Костолац наставити да подржава рад млађих категорија фудбалера, рукометаша, одбојкаша и гимнастичара јер су они будућност Костолца.

"У последње четири  године уложено је 90 милиона динара у функционисање спортских клубова и удружења са територије Градске општине Костолац. Такође уложено је и 60 милиона динара у развој спортске инфраструктуре и ту нећемо стати. У плану је уређење фудбалског стадиона са пратећом инфраструктуром." истакао је Крстаноски.

 

Прочитано 620 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!