Одштампајте ову страницу
четвртак, 22 фебруар 2024 15:57

ПРЕДСТАВНИЦИ МИНИСТАРСТВА ТУРИЗМА И ОМЛАДИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПОСЕТИЛИ КОСТОЛАЧКИ ИНФОКУТАК

Градску општину Костолац и просторију костолачког Инфокутка, у среду 21.фебруара,  обишла је помоћница министра за туризам и омладину, Ивана Антонијевић са сарадницима, као и представница ГИЗ-а Јелена Јанакиевски. Повод данашње посете је унапређење сарадње, као и покретање иницијативе о прерастању Инфокутка у званичну Канцеларију за младе у насшем граду.

Овом приликом, председник Градске Општине Костолац- Серџо Крстаноски, заменица начелника Управе Градске општине  Костолац -Ивана Ђорђевић и шеф сектора за људске ресурсе Управе Градске општине Костолац - Никола Миленовић, истакли су значај постојања Инфокутка, имајући у обзир велико интересовање младих који узимају учешће при организацији радионица из различитих области. Такође, акценат је стављен и на сарадњу са „Психолошким центром“ Костолац и неформалним групама младих.

Помоћница министра за туризам и омладину- Ивана Антонијевић истакла је да Градска општина Костолац поседује велики потенцијал за развој омладинске политике и да се може очекивати даља подршка Министарства при оснивању званичне Канцеларије за младе Градске општине Костолац.

У наредном периоду представници Градске општине Костолац састаће се са представницима Кровне организације младих Србије (КОМС) у циљу покретања иницијативе образовања Савета за младе, као и израде Локалног акционог плана за младе Градске општине Костолац.

 

Прочитано 346 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!