Одштампајте ову страницу
среда, 27 март 2024 13:44

ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА МЛАДЕ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ

На 26. редовној седници Скупштине Градске општине Костолац, донета је Одлука  о приступању изради локалног акционог плана за младе у Градској општини Костолац за период 2025. - 2026. године.

Локални акциони план за младе је статешки документ који дефинише приоритетне области за младе и активности које одговарају на специфичне потребе младих на локалу. Локалним акционим планом обезбеђује се допринос спровођењу циљева и приоритета Националне стратегије за младе на локалном нивоу.

Циљ израде Локалног акционог плана за младе је да се у складу са Стратегијом за младе у Републици Србији за период 2022. до 2030. године и Локалним акционим планом за младе Града Пожаревца за период 2021. – 2025. године утврде и дефинишу потребе младих у Градској општини Костолац, да се дефинишу циљеви, мере и активности који ће допринети унапређењу положаја младих, да се одреде одговорни субјекти за спровођење утврђених мера и активности, тела за праћење реализације Локалног акционог плана, средства за реализацију мера и активности утврђених Локалним акционим планом, као и друга питања од значаја за унапређење положаја младих у Градској општини Костолац.

 

Прочитано 190 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!