Одштампајте ову страницу
уторак, 19 мај 2015 11:51

Београдски надбискуп у посети Костолцу

У петак 15. маја Станислав Хочевар, надбискуп београдске надбискупије, посетио је Градску општину Костолац, заједно са Сашом Вербичем, председником Националног савета словеначке националне мањине у Србији и Сашом Радићем, председником Удружења Словенаца из Костолца. Госте су сачекали Иван Савић, председник Градске општине Костолац, Ненад Марковић, председник Скупштине Градске општине Костолац и Саша Павловић, заменик председника Градске општине Костолац.

 

Повод њиховог доласка jeсте пријатељска посета и успостављање једне успешне сарадње наше општине са београдском надбискупијом. Тема њиховог разговора односила се на словеначку националну мањину, као и на остале националне мањине којих у Костолцу има 26.

IMG 0266


„Ја се искрено надам да је ово само почетак једне успешне сарадње Градске општине Костолац са београдском надбискупијом и неизмерно сам почаствован посетом господина Хочевара, као и господина Вербича нашој општини." - истиче се у саопштењу Ивана Савића, председника Градске општине Костолац.

Прочитано 1306 пута
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd