Одштампајте ову страницу
уторак, 26 мај 2015 11:05

Пословна визија развоја Костолца препозната и награђена

У оквиру пројекта „Пут ка врху“, чији су носиоци "Медиа Инвент" и новосадски и београдски Универзитет, а стручну помоћ у његовој реализацији дају Привредна комора Војводине и привредне коморе Србије и локалне самоуправе, у понедељак, 25. маја, у Дому културе у Костолцу, уручена су престижна признања „Капетан Миша Анастасијевић“ појединцима који су допринели афирмацији привредног и друштвеног напретка. Ово својеврсно оцењивање и вредновање предузетничког стваралаштва настало је пре 15 година. На овој свечаности додељено је 27 признања, привредним и друштвеним субјектима са подручја БраничевскоГ управног округа. Одлуку о додели признања донео је жири, којим је председавао проф. Радован Пејановић, ректор Универзитета у Новом Саду, а кога чине истакнути привредници, новинари, професори.

 

Свечаност је отворена химном Републике Србије у извођењу хора Музичке школе „Стеван Мокрањац“ из Пожаревца. Овај догађај увеличао је и плесни студио ,,Болеро“ из Пожаревца, као и Културно-уметничко друштво „Костолац“ из Костолца.


Добитнике награда је поздравио Александар Ђокић, начелник Браничевског управног округа.


У име свих добитника овог престижног признања, речи захвалности, упутио је Бане Спасовић, председник Скупштине града Пожаревца.


Ову свечаност увеличао је и наш познати књижевник, песник, Перо Зубац, који је беседио о животу Капетана по којем награда и носи назив.


Међу 27 добитника престижног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ у категорији за пословну визију развоја нашег града Костолца, награда је уручена првом човеку Градске општине Костолац, Ивану Савићу:

 

FOTKA PRE.GO KOSTOLAC I.SAVI A


„Изненађен сам номинацијом за ову награду јер је врло кратак период од када сам на функцији председника Градске општине Костолац. Овом приликом желим да се захвалим људима који су препознали мој рад и моје залагање и који су ми доделили једну овако значајну награду. Ово је велика част и оно што је најважније оставља јако велику обавезу мени самом да убудуће оправдам поверење које ми је указано“.


Градска општина Костолац, на челу са председником Иваном Савићем, за врло кратак период постигла је значајне резултате. Доказ је да се стручним и вредним радом долази до успеха, што потврђује добијање овог престижног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ - за пословну визију развоја Костолца. За остваривање визије развоја Костолца, као и околних сеосих насеља, неопходна је огромна енергија, снага, вера и жеља. Неопходно је уложити пуно труда, напора, нерава и рада, јер се само на тај начин остварују планови и реализују зацртани циљеви. При реализацији послова у Градској општини Костолац велики и значајан допринос даје председник Градске општине Костолац, Иван Савић, који је признат у својој струци, политици, и за врло кратко време добитник многих награда и признања. Иако још увек Градска општина Костолац има врло ограничене ингеренције и ограничена расположива финансијска средства, ова локална самоуправа остварује постепене, али вредне резултате у побољшању свакодневнице и квалитета живота својих грађана. Успешност, остварени резултати, зацртани циљеви и визија развоја нашег града и сеоских насеља препознати су и награђени.

Прочитано 1212 пута
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd