Одштампајте ову страницу
четвртак, 02 мај 2019 09:19

Бајрам Морина

Рођен 20. новембра 1974. године у Бољевцу. 1993. године је у Бољевцу у Средњој школи „Никола Тесла“ завршио гимназију, природно математички смер. Исте године је уписао Правни факултет у Београду, који након одслужења војног рока, због материјалне ситуације није наставио. Тренутно студира право на Факултету за пословне студије и право из Београда.

 

У Костолцу живи од 1994. године. Своје прво радно искуство започиње у Јавном предузећу „Водовод“ у Костолцу, на месту инкасанта, затим као предузетник, а од 2009. до 2012. као педагошки асистент у ОШ „Јован Цвијић“ у Костолцу.

 

Од 2015. године је преко Сталне Конференције градова и општина био ангажован као координатор за ромска питања у ГО Костолац, а од 2018. године на месту помоћника председника ГО Костолац.

 

Од 2011. године је са групом људи , ентузијаста, основао невладино удружење „Друштво Ром Костолац“, које је у претходном периоду реализовало мноштво активности од којих је већина била усмерена на побољшање услова, и одржавање континуитета у образовању ученика који потичу из социјално угрожених категорија становништва, али и реализовало пројекте усмерене на побољшање стамбених и животних услова грађана, као и пројекте културног, социјалног и хуманитарног карактера.

 

Удружење, на чијем челу је био Бајрам Морина, је 2017. године поводом Дана ГО Костолац, добило повељу „Ђорђе Вајферт“ у области социо хуманитарног рада.

 

Бајрам  већ има велико искуство у раду ГО Костолац  јер је годину дана радио као помоћник председника Градске Општине  и мислим да може много тога да помогне  у раду наше општине а посебно у ресору   социјалне политике  и не владиног сектора у Костолцу

 

Прочитано 718 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!