Одштампајте ову страницу
уторак, 18 новембар 2014 09:18

Посета Саше Драгића, менаџера и композитора

 Наш прослављени композитор и естрадни менаџер, Саша Драгић, у уторак 28. октобра, званично је посетио Градску општину Костолац. Истакнутог уметника из света естраде дочекали су председник Скупштине Градске општине Костолац, Иван Савић и члан Већа Градске општине Костолац, задужен за ресор – култура, Горан Рајић.

 

Ова посета свакако ће заголицати знатижељу наших суграђана, о разговору који се водио иза затворених врата кабинета председника Скупштине. Можемо само наслућивати да су у току преговори о сарадњи Градске општине Костолац са познатим композитором и менаџером, Сашом Драгићем, а вероватно све у циљу унапређења културних дешавања у нашем граду Костолцу.

 

Саша Драгић, један је од најуспешнијих менаџера у Србији, а некада и на просторима бивше Југославије. У менаџарске воде упловио је пре више од тридесет година. Његови почетци везују се за рад са групом „У шкрипцу“, а највећи  успех доживео је са групом  „Бајага и инструктори“. Захваљујући господину Драгићу, разне иностране звезде гостовале су на подручју наше земље. Овај успешан, занимљив и свестран човек постигао је запажене успехе и као композитор, и то не само у Србији, већ и ван њених граница.

 

Председник Скупштине Градске општине Костолац, Иван Савић, након посете истакнутог уметника, естрадног менаџера и композитора, Саше Драгића, изјавио је:

„Циљеви које је поставила Градска општина Костолац јесу амбициозни, али ми у њих верујемо и уложићемо  нашу вољу, знање и ентузијазам да их остваримо. До краја текуће године културна дешавања у нашем граду биће унапређена и подигнута на виши ниво и трудићемо се да, сагледавајући потребе друштва, проширимо улагање и побољшамо квалитет живота наших суграђана.

 

Уколико договоримо сарадњу са господином Драгићем, биће то од великог значаја за Градску општину Костолац. Свакако у већој мери биће организована културна дешавања, типа концерти познатих и признатих естрадних уметника. Трудићемо се да својим активностима промовишемо културне вредности,  што ће свакако допринети да Градска општинаКостолац и са аспекта културе унапреди свој развојни пут. Локална самоуправа наше општине је спремна да максимално улаже у културна дешавања, али у оквиру средстава којима располажемо на тим позицијама.

 

Нагласићу да свакако, до краја године наши суграђани биће пријатно изненађени једним спектаклом-„концертом за памћење“, и уживати у вишечасовној доброј и квалитетној музици, популарног естрадног уметника. Грађани са територије Градске општине Костолац биће благовремено информисани о већ такорећи, најављеном концерту, када за то дође време и прави тренутак.“ – рекао је председник Скупштине Градске општине Костолац, Иван Савић.

 

Градска општина Костолац је изузетно поносна што је угостила овакву личност, уметника и изузетна је част сарађивати са човеком светских размера, као што је управо господин Драгић.

Прочитано 2140 пута
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd