Одштампајте ову страницу
уторак, 13 July 2021 07:44

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО КОСТОЛЦА У СТОНОМ ТЕНИСУ

Kостолац је у недељу, 11. јула био домаћин отвореног првенства у стоном тенису. На турниру је учествовало око 80 играча, од којих су поред јуниора и сениора половину чинили ветерани. Према речима тренера и спортског директора Стонотениског клуба "Рудар", Слађана Јовановића на првенству су учествовали такмичари из целе Србије: Суботице, Ниша, Љубовије, Шапца,.. као и осморо играча из Македоније.

Маријана Божић, чланица Већа Градске општине Костолац, пожелела је свим играчима пријатан боравак у Костолцу. - Костолац је у последње време домаћин бројних спортских манифестација, што говори у прилог чињеници колики значај спорт има за наш град, рекла је Божић и додала да ће у наредном периоду наставити да подржавају и организују спортска дешавања како би промовисали Градску општину Костолац кроз спорт.

Све играче поздравио је и Срђан Стевић, председник Стонотениског Савеза Централне Србије пожелевши им пуно успеха.

Турнир је организовао Стонотениски клуб "Рудар" Костолац, а покровитељи су Градска општина Костолац и Центар за културу "Костолац".

Подсећамо Стонотениски клуб "Рудар" следеће године обележава јубилеј, 50 година постојања и рада. Надамо се да ће у скорој будућности костолачки клуб ући у борбу за пласман у Супер лигу Србије.

 

 

Прочитано 1031 пута
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd