Одштампајте ову страницу
четвртак, 15 July 2021 13:41

НАСТАВЉАЈУ СЕ РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ

Радови на изградњи фекалне канализације у костолачким насељима Канал, Дидино село и Колиште изводе се према унапред утврђеном плану. Радови су завршени у седам улица у укупној дужини од 2.345 метара и то у следећим улицама: улица Михајла Пупина (294м), Милоша Обилића (201м), Војводе Степе (444м), Партизанско сокаче (185м), улица Војводе Путника (247м), Краља Петра (543м) и Хајдук Вељкова улица (431м). Такође, крају су приведини и радови на изградњи црпне станице у улици Краља Петра.

Недавно горе наведена насеља и улице у којима су завршени радови на изградњи фекалне канализације и црпне станице обишао је председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски са својим сарадницима члановима Већа Миладином Радомировићем и Морина Бајрамом и помоћницом председника Мајом Здравковић.

Према пројекту, у преосталим улицама у насељима Канал, Дидино село и Колиште радови на постављању фекалне канализационе мреже настављају се предвиђеном динамиком и то у улици Миленка Стојковића, Светосавској, улици Десанке Максимовић, Ђорђа Вајферта, Базенској, улици Вука Караџића први, други и трећи део, Сутјеској улици као и изградња црпне станице у насељу Канал.

 

 

Прочитано 942 пута
Our website is protected by DMC Firewall!