Одштампајте ову страницу
понедељак, 04 July 2022 14:24

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У КОСТОЛЦУ

Kompanija PKC Wiring Systems, specijalizovana je za proizvodnju kablovskih snopova za industriju komercijalnih vozila. Od 2014.godine posluje u Smederevu gde trenutno broji oko 3400 zaposlenih.

U 2022. godini je fabrika proširila poslovanje i otvorila novo postrojenje u Požarevcu, gde će posao obezbediti za oko 1000 ljudi.

Kompanija omogućava izvanredne uslove za rad u modernom i čistom ambijentu, kao i obuku za sve novozaposlene, a brojne su i mogućnosti za učenje i napredovanje. Pored radnih mesta u proizvodnji, biće otvorena radna mesta i u oblasti logistike, inženjeringa i kvaliteta, pa je otvorena za prijem novozaposlenih svih obrazovnih profila.

Svim novim kolegama kompanija obezbeđuje Ugovor o radu sa mogućnošću stalnog zaposlenja, kao i organizovan prevoz zaposlenima sa teritorije Kostolca. 

U saradnji sa gradskom opštinom Kostolac, PKC Wiring Systems  će u četvrtak, 07.jula 2022. u 10h  organizovati sajam zapošljavanja, gde će se bliže predstaviti svim zainteresovanim građanima u prostorijama opštine grada. Pozivamo vas da se ovom prilikom predstavimo jedni drugima.

Više informacija možete dobiti i putem mejla ili telefona ili sajta kompanije:

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

060 09 49 733

https://www.pkcgroup.com/careers/serbia.html

 

Прочитано 757 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!