Одштампајте ову страницу
уторак, 23 август 2022 13:51

"BEOGRADSKI TRIBUTE BIJELO DUGME" НАСТУПА У КОСТОЛЦУ

Београдски Трибуте Бијело дугме наступиће у понедељак, 29. августа на платоу испред спортске хале у оквиру манифестације "Костолачко лето 2022".

Група Београдски Трибуте Бијело дугме је настала 2014. године са идејом да на истоветан начин представи некадашњи легендарни састав Бијело дугме.

У улози певача је Борис Крагуљац, пратећи вокал Љиљана Радовановић, гитару свира Милош Јовановић, клавијатуре Милан Дајовић, бас гитару Немања Цвијовић и бубањ Иван Ранковић- Рака.

Овогодишњу манифестацију „ Костолачко лето 2022“ затварамо концертом групе „Beogradski Tribute Bijelo dugmе" који је из техничких разлога померен за 29. август од 20:00 часова и дечијом представом „Игоров магични шоу“, која ће се одржати 31. августа са почетком од 18:00 часова на платоу испред спортске хале. У случају лоших временских услова програм се одржава у Дому културе у Костолцу.

У oрганизацији Центра за културу "Костолац" а под покровитељством Градске општине Костолац завршава се још једно "Костолачко лето". Разноврсним културно спортским програмом од представа за децу до концерата, затим пројекције филмова на отвореном, књижевних вечери, турнира у рукомету, баскету итд. "Костолачко лето 2022" је у претходним месецима задовољило укусе свих генерација.

Прочитано 575 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!