Одштампајте ову страницу
уторак, 13 септембар 2022 12:26

ПОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ КОСТОЛАЧКИМ ЂАЦИМА ПРВАЦИМА

Град Пожаревац традиционално поводом почетка школске године и поласка у школу, ђацима првацима у свим основним школама на свом подручју, уручује пригодне поклон пакетиће са школским прибором као симболичан гест пажње и подршке.

Поклон пакетиће новој генерацији првака у Основној школи "Јован Цвијић“  уручили су председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, чланови Већа Градске општине Костолац, Маријана Божић, Срђан Радовановић, Бајрам Морина и Миладин Радомировић, као и директорка Основне школе "Јован Цвијић" Сунчица Марковић.

Председник Крстановски поздравио је ђаке прваке и пожелео им срећан почетак школовања, да буду вредни, да се друже и негују право и искрено другарство.

Директорка Основне школе "Јован Цвијић" Сунчица Марковић се том приликом захвалила Граду Пожаревцу на поклон пакетићима за прваке истакавши да је ово јако леп гест, да су пакетићи изузетно богати, чиме је олакшан почетак школске године и самим родитељима.

Ове године у Основној школи "Јован Цвијић" уписано је 125 првака. Учитељи првака у матичној школи у Костолцу су: Олгица Николајевић, Наташа Травица, Ирена Цветковић и Биљана Величковић, док су у подручним школама учитељи првог разреда: Марко Живковић (Стари Костолац), Душица Максић (Петка) и Сања Тизманов (Кленовник).

 

Прочитано 660 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!