Одштампајте ову страницу
понедељак, 27 новембар 2023 11:22

ИНФОКУТАК – КУТАК ЗА МЛАДЕ

У четвртак, 23. новембра свечаним отварањем са радом је почео Инфокутак – кутак за младе у Костолцу. Овом отварању је претходио потписани меморандум Градске општине Костолац са ГИЗ-ом и Министарства туризма и омладине који спроводе пројекат „Перспектива за младе у руралним срединама“.

Пројекат има за циљ оснаживање и активирње младих да активно учествују у друштвеним токовима локалне заједнице, ,процесу одлучивања, предлагању решења и идеја о темама које су од значаја за побољшање услова живота младих.

Отварању су  поред суграђана  присуствовали  представници установа и медији  и  велики број младих  а присутнима  обратили су се заменик председнице Скупштине Градске општине Костолац Милан Ђаловић, представница ГИЗ-а Јелена Јанакиевски, заменица начелника Управе Градске општине Костолац  Ивана Ђорђевић, шеф сектора за људске ресурсе у Управи Градске општине Костолац Никола Миленовић и руководилац Психолошког центра Костолац Оливера Хајровић. У уметничком делу програма учествовао је хор „Дунавска лира“ и вокални солиста и гитариста Аљоша Марјановић.`

После свечане церемоније отварања, уприличен је коктел у холу Дома Културе у Костолцу.

 

Прочитано 795 пута
Our website is protected by DMC Firewall!