Одштампајте ову страницу
среда, 14 октобар 2015 14:55

Средњошколци костолачке техничке школе посетили управу Градске општине Костолац

Ученици Техничке школе са Домом ученика „Никола Тесла“ из Костолца током протекле недеље, Дечије недеље, посвеће деци и младима посетили су управу Градске општине Костолац. Младе суграђане дочекали су и примили председник Скупштине Градске општине Костолац, Ненад Марковић и заменик председника Градске општине Костолац, Саша Павловић.

 

DSC00327

 

У препуној Скупштинској сали ученици костолачке Техничке школе из одборничких клупа износили су своје ставове, своја мишљења и упутили многобројна питања челним људима наше општине, што је у суштини и мисија Дечије недеље да се створи позитивна атмосфера између деце, младих и конкретно у овом случају наше локалне власти Градске општине Костолац, како би се дошло до циља, а то је побољшање положаја деце и младих у друштву. Костолачки средњошколци углавном су износили проблеме и постављали питања у вези уређења спортских терена на отвореном где они највише проводе своје слободно време.

 

3

 

У разговору са костолачким средњошколцима председник Скупштине Градске општине Костолац господин Марковић и заменик председника Градске општине Костолац, господин Павловић, истакли су да је једна од улога и задатака наше локалне самоуправе ширење парламентаризма међу средњошколцима, као и решавање проблема са којима се сусрећу ученици средњих школа. Такође су поручили да постоји воља и жеља да се пружи подршка за што квалитетније активности.

 

Овом приликом челници наше општине нагласили су и чињеницу да средњошколци костолачке Техничке школе су на неки начин привилеговани јер образовна установа Техничка школа са Домом ученика „Никола Тесла“ из Костолца своје ученике припрема на адекватан начин за будућност, односно за изазове након завршетка средње школе, те да их на стручан начин припрема како за будући позив тако и за упис на факултете.

 

На крају своје посете ученици Техничке школе са домом ученика „Никола Тесла“ обишли су просторије у згради општине, а заједничком фотографијом испред Градске општине Костолац завршили су своју посету, одлазећи задовољни и насмејани.

 

Прочитано 1506 пута
DMC Firewall is a Joomla Security extension!