srzh-CNenfrdeitjaru
уторак, март 19, 2024
Чланци поређани по датуму: децембар 2020
четвртак, 31 децембар 2020 12:15

Равнотежа, Гост Серџо Крстаноски

ЕМИСИЈА РАВНОТЕЖА(SatTv): ГОСТ СЕРЏО КРСТАНОСКИ

Објављено у Вести

„Драги суграђани, честитам вам Нову 2021. годину са жељом да вам предстојећа година буде боља и успешнија на свим пољима од године коју испраћамо.

 

Уверен сам да ће нам свима Нова 2021. година донети нови ентузијазам, нови подстрек за остварење зацртаних циљева, да ћемо бити спремни за нове изазове и да ћемо заједно унапредити живот грађана у нашој локалној заједници.

 

 

Дочекајмо Нову 2021. годину у духу празничне атмосфере, али не смемо заборавити да је здравље на првом месту, те позивам своје суграђане на одговорност, да током новогодишњих празника, као и у најлуђој ноћи, поштују мере Владе Републике Србије и препоруке лекара, јер је то једини начин да сачувамо своје здравље, здравље наше деце и наших родитеља.

 

Драги суграђани желим вам добро здравље, срећу, благостање и пуно успеха  у години пред нама. Срећна вам Нова 2021. година!“ – истиче Серџо Крстаноски, први човек Градске општине Костолац, честитајући новогодишње празнике својим суграђанима.

 

Објављено у Вести

Милена Церовшек, председница Скупштине Градске општине Костолац поводом предстојећих празника упутила је новогодишњу честитку својим суграђанима:

 

„Драги суграђани, у име Скупштине Градске општине Kостолац и у своје лично име, Вама и вашим породицама  желим добро здравље и много љубави у новој 2021. години.  Годину 2020. сви ћемо памтити, пре свега, по кризи изазваној пандемијом. Верујем да ћемо успети у борби против корона вируса и да ћемо из ове борбе изаћи још јачи.  Пред нама су нове наде, изазови и висока очекивања. Уверена сам да ћемо у години која долази, наставити започете и реализовати нове пројекте, а све у циљу побољшања квалитета живота у нашој општини. Нека радост новогодишњих празника донесе пуно успеха, среће и нове шансе за напредак свима Вама на личном, породичном и професионалном плану.

 

Драги Костолчани и Костолчанке, срећна вам Нова 2021. година.

Објављено у Вести

Градска општина Костолац, на основу Меморандума о сарадњи потписаног са Саветом Европе и Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, реализује програм ROMACTED који је у завршној фази. Сврха Меморандума о сарадњи је промовисање доброг управљања и оснаживања Рома и Ромкиња на локалном нивоу.

 

Кроз програм је формирана Локална акциона група састављена од представника ромске заједнице, као и Институционална радна група коју чине представници локалне самоуправе и институција. Међусобно сарађују и користе све расположиве ресурсе у циљу решавања приоритета које су дефинисали грађани. Један од приоритета је био и оснивање Културно-уметничког друштва, као и обезбеђивање опреме за његово функционисање. Кроз Грант Савета Европе обезбеђена je народна ношња.

 

Члановима Локалне акционе групе народну ношњу је уручио заменик председника Градске општине Костолац Дарко Грубетић, који је приликом њиховог пријема у скупштинској сали Градске општине Костолац истакао да ће локална самоуправа и убудуће улагати напоре за очување обичаја и традиције костолачких Рома, нарочито кроз реализацију програма као што је ROMACTED.

 

Објављено у Вести

Комисија за доделу повеља и награда Градске општине Костолац објављује јавни позив за достављање предлога за доделу повеља "Ђорђе Вајферт" - "Вајфертов жиг".поводом 29. јануара - Дана Градске општине Костолац. Рок за достављање предлога је 15. јануар 2021. године. Текст јавног позива можете видети и преузети са линка испод. 

 

Објављено у Вести
среда, 30 децембар 2020 10:14

Хит радио 29.12.2020 - Серџо Крстаноски

Емисија НЕДРЕМАЊЕ - гост СЕРЏО КРСТАНОСКИ - 29.12.2020

Објављено у Вести

ПРЕДСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ ЗАДОВОЉНА РЕЗУЛТАТИМА РАДА ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈЕ

Објављено у Вести

ОДРЖАНА ЧЕТВРТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

Објављено у Вести

Моја лепа Србија савременим динамичним и документаристичким приступом и модерним телевизијским изразом представља историјске, традиционалне, друштвене, културолошке и природне вредности општина и региона Србије.

Објављено у Вести
Страна 1 од 3
  • Костолац ноћу

    Костолац ноћу

  • Локомотива

     Локомотива у центру Костолца

  • Костолац на Дунаву

    Костолац на Дунаву

  • Панорама Костолца

    Панорама Костолца

  • Црква СВ. Максима исповедника

    Црква Св. Максима исповедника

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Купалиште

  • Археолошко налазиште

    Археолошко налазиште "Viminacium"

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед са торња

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед из ваздуха

  • Терени на паску

    Плажа "Топољар" - Терени на песку

  • Археолошко назалиште Viminacium

    Археолошко назалиште "Viminacium"

Контактирајте нас ...

Градска општина Костолац
Боже Димитријевића 12, 12208 Костолац, Република Србија
Тел. (012) 241 830

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mapa-footer

Број посета

Данас1288
Јуче3828
Ове недеље5116
Овог Месеца46301
Укупно3600889

Ваша IP адреса је: 23.20.220.59 уторак, 19 март 2024 08:12
Scroll to top
Our website is protected by DMC Firewall!