srzh-CNenfrdeitjaru
ЧЕСТИТКА ЗА ПОЧЕТАК РАМАЗАНА

ЧЕСТИТКА ЗА ПОЧЕТАК РАМАЗАНА

Својим суграђанима исламске вероисповести председник Градске општине Костолац, Серџо Крстаноски, упућује срдачне честитке поводом почетка светог месеца Рамазана, са жељом…

ГРАДСКА ОПШТИНА КОСТОЛАЦ И ГРАД ПОЖАРЕВАЦ НАСТАВЉАЈУ СА УЛАГАЊИМА У СПОРТСКУ ИНФРАСТРУКТУРУ

ГРАДСКА ОПШТИНА КОСТОЛАЦ И ГРАД ПОЖАРЕВАЦ НАСТАВЉАЈУ СА УЛАГАЊИМА У СПОРТСКУ ИНФРАСТРУКТУРУ

У реконструкцију фудбалског стадиона "Бора-Бека" до сада укупно је уложено 35.223.836.00 динара ; На фудбалском стадиону тренутно се изводе радови…

ЧЕСТИТКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ РУКОМЕТАШИМА "РУДАРА" НА ВАЖНОЈ ПОБЕДИ

ЧЕСТИТКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ РУКОМЕТАШИМА "РУДАРА" НА ВАЖНОЈ ПОБЕДИ

Градска општина Костолац честита на још једној победи РК " Рудар" Костолац против директног кандидата за улазак у већи ранг…

ДАМАМА ЗАПОСЛЕНИМ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ ПРЕДСЕДНИК КРСТАНОСКИ СА САРАДНИЦИМА ЧЕСТИТАО 8. МАРТ, ДАН ЖЕНА

ДАМАМА ЗАПОСЛЕНИМ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ КОСТОЛАЦ ПРЕДСЕДНИК КРСТАНОСКИ СА САРАДНИЦИМА ЧЕСТИТАО 8. МАРТ, ДАН ЖЕНА

Лепа традиција се наставља: и ове године су за Дан жена све даме запослене у Градској општини Костолац добиле цвеће…

НАСТАВЉАМО РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

НАСТАВЉАМО РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Председник Градске општине Костолац са својим сарадницима је дана 07.03.2024. год. разговарао са својим суграђанима. Поново смо саслушали проблеме наших…

РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА КИШНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ

РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА КИШНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ

Захваљујући ЈКП Водовод и Канализација- радна јединица Костолац и Градска Општина Костолац решили су дугогодишње проблеме кишне канализације и то…

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Актуелно

ЗАВРШЕНО УКЛАЊАЊЕ НАДВОЖЊАКА У КОСТОЛЦУ

Објављено у Вести

У ПОТПУНОСТИ УРЕЂЕН ДЕО ГРАДСКОГ ПАРКА У УЛИЦИ БОЖЕ ДИМИТРИЈЕВИЋА...

Објављено у Вести
У Србији су обележене 23 године од почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију. У Пожаревцу је свештенство Саборне цркве служило помен крај Споменика Слобода.
 
Потом су погинулима у оружаним сукобима 1991 – 1992. године и страдалима у бомбардовању 1999. године, пошту одале делегације породица палих бораца, Града Пожаревца, Градске општине Костолац, Браничевског управног округа, Гарнизона Војске Србије у Пожаревцу, Полицијске управе Пожаревац, СУБНОР-а, Удружења потомака ратника 1912 – 1920. године Пожаревац, Друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918. године, градских одбора СНС, СПС, Доста је било и Покрета Влаха Србије.
 
Испред Градске општине Костолац венац су положили председник Серџо Крстаноски, председница Скупштине Милена Церовшек и начелница Управе Ана Тишма.
 
Објављено у Вести
На територији Градске општине Костолац у току су радови на зимском одржавању некатегорисаних и неасфалтираних путева. Инвеститор је Град Пожаревац, а извођач радова „Неимар пут“ из Салаковца.
У Дидином насељу, Колишту и на Каналу, као и у селима Петка, Кленовник, Село Костолац и Острово извршено је равњање гредом, насипање ризлом и ваљање ваљком.
 
У насељу Канал урађене су улице Миленка Стојковића, Војводе Степе, Милоша Обилића, М. Пупина, Краља Милутина, Васе Пелагића, Иво Андрића, Ђорђа Вајферта и Базенска улица. Затим у Дидином насељу радови се изводе у улици Ивана Косанчића, Станоја Главаша, Бате Живојиновића, Павла Вујчића, Пионирској, Радоја Домановића и Алексе Шантића, док у Колишту у улици Николе Пашића, Краља Петра, Војводе Путника, Костолачкој улици, Меше Селимовића и Колубарској.
 
Насуте су и улице у викенд насељу Плажа и насељу Јагодица, као и све неасфалтиране и некатегорисане улице у Петки, Селу Костолцу, Острову и Кленовнику.
 
Уређена је и банкина са леве стране пута на локацији Костолац – Петка.
 
 
 
Објављено у Вести
Након уклањања надвожњака, половином марта месеца, отпочели су радови на уређењу зелених површина. Уређују се површине индустријског колосека од краја улице Николе Тесле, дуж пруге, све до Трудбеничке улице, на локацији између бивше аутобуске станице и самачког насеља до Основне школе и фудбалског стадиона. Радови се изводе на уклањању самониклог шибља и дрвећа.
 
Такође, наредних дана биће уклоњена и дотрајала ограда која се пружа дуж индустријског колосека код некадашње аутобуске станице.
 
Првобитно, радови су започети на уређењу зелених површина на крају улице Николе Тесле, испод доскорашњег моста.
 
 
 
Објављено у Вести

Наставља се уређење и чишћење дивљих депонија на подручју костолачке општине.

Претходних дана очишћене су две дивље депоније у насељу Канал и депонија у селу Острову.

У циљу заштите животног окружења упућен је апел свим грађанима да савесно одлажу отпад на за то предвиђена места, како би Градска општина Костолац остала уређена и чиста.

 

Објављено у Вести

„Међународни дан жена је празник у коме посебно изражавамо дубоку захвалност и поштовање према свим припадницама нежнијег пола. Осми март представља и празник којим се слави борба за права жена, сва она изборена права и она која тек треба да буду. Желим да овај празник, све нас покрене да још више негујемо универзалне вредности као што су равноправност, толеранција и солидарност и самим тим допринесемо општем добру. Сасвим је сигурно да будућност припада женама,  а моја је част да заједно радимо како би Костолац био град достојан свих нас. Драге даме на том путу Градска општина Костолац ваша је верна подршка. Срећан вам 8. март!“, наводи се у честитки заменика председника Градске општине Костолац, Дарка Грубетића.

 

Објављено у Вести

„Свим мајкама, ћеркама, сестрама, бакама честитам 8. март – Међународни дан жена. Желим вам да будете остварене на свим пољима, пре свега запослене и економски самосталне, да у свему добром имате подршку својих синова, мужева и колега. Жене су покретачи свих промена у свим подручјима рада, од економије и предузетништва до културе и уметности. Оне су једном речју равноправан партнер у свим сегментима заjеднице. Зато драге даме будите и даље храбре и одлучне у свему што радите, јер људи стварају дела, а жене људе!", наводи се у честитики Далибора Илића, заменика председнице Скупштине Градске општине Костолац.

 

Објављено у Вести
Страна 1 од 2
  • Костолац ноћу

    Костолац ноћу

  • Локомотива

     Локомотива у центру Костолца

  • Костолац на Дунаву

    Костолац на Дунаву

  • Панорама Костолца

    Панорама Костолца

  • Црква СВ. Максима исповедника

    Црква Св. Максима исповедника

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Купалиште

  • Археолошко налазиште

    Археолошко налазиште "Viminacium"

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед са торња

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед из ваздуха

  • Терени на паску

    Плажа "Топољар" - Терени на песку

  • Археолошко назалиште Viminacium

    Археолошко назалиште "Viminacium"

Контактирајте нас ...

Градска општина Костолац
Боже Димитријевића 12, 12208 Костолац, Република Србија
Тел. (012) 241 830

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mapa-footer

Број посета

Данас456
Јуче3828
Ове недеље4284
Овог Месеца45469
Укупно3600057

Ваша IP адреса је: 54.205.179.155 уторак, 19 март 2024 03:10
Scroll to top
DMC Firewall is a Joomla Security extension!